Postari din categoria aprilie, 2016


30 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Dintotdeauna am iubit Pastele !

Probabil pentru cadourile pe care le-am primit cu multă bucurie când eram copil. Aşteptam cadourile de Paşti într-o emoţie pe care mi-o amintesc cu drag.

Îmi plăcea foarte tare această sărbătoare. Îmi plăcea mai ales gustul acela de apropiere a sărbătorii, din zilele premergătoare. Îmi plăcea zarva pe care o stârnea această zi, frământarea mamei şi a surorilor mele în a deretica prin toată casa – în treacăt fie spus nu prea înţelegeam la început de ce trebuiau răscolite toate de prin casă, tulburând ordinea firească – dar agream foarte tare mirosul acela de curăţenie. Apoi ouăle, cred că nu e creştin care să nu fi participat în vreun fel la vopsirea lor. Roşii, galbene, albastre, adevărate opere de artă, mai ales dacă erai destul de isteţ în a prinde de oul introdus într-un ciorap vechi câte o frunză din cine ştie ce plantă. Ce bucurie simţeam când ne întreceam între noi, lăudându-ne cu produsul fanteziei noastre, priviţi fiind cu ochi ingăduitori de părinţi, cum ridicam cele mai reuşite ouă vopsite cu mâini pătate de vopsea, cu unghii înroşite, sub care afurisita de vopsea se încăpăţâna să rămână zile întregi. Dar mai contau toate acestea când în bucătărie se împleteau mirosurile într-o sârbă nebună răscolind simţurile întinse la maximum de prohibitivul post inerent în  Săptămâna Patimilor Domnului? Dar hainele? Vă amintiţi de hainele noi pe care ni le cumpărau special pentru Sfânta Zi de Paşte? De câte ori nu le-aţi probat ţesând cu bucurie şi nerăbdare  visuri? De câte ori nu am aspirat pe nări mirosul lor de lucru nou! Cât de importanţi ne simţeam în hăinuţele acelea care căpătau şi ele, parcă, ceva din magia sacră a zilei!

În sfârşit, în minunata zi ne sculam de dimineaţă, ne spălam pe faţă cu apă dintr-o cană în care mama scufunda un ou roşu, bucuroşi că în sfârşit a venit Ziua cea Mare şi că aveam să ne înfruptăm din bunătăţile care ni se perindaseră prin faţa ochilor. Şi pe care le adulmecasem cu lăcomie de copii. Cu frenezie îndeplineam acest ritual pe care îl sfârşeam mâncând o bucată de pască adusă din Noaptea Magică a Învierii de la biserică, beam o gură de vin roşu “sângele Domnului”.

Însă astăzi, prins în vârtejul zilnic, am început să uit. Şi nu pentru că aşa doresc, ci pentru că rutina şi grijile multe sunt vinovate, ele sunt acelea care îmi subtilizează un procent însemnat din tihna şi bucuria acestei sărbători. Să nu fiu înţeles greşit. Mă refer la faptul că zilele de dinaintea Paştelui nu mai au gustul acela de apropiere a sărbătorii, că nu-mi mai îmbrac hainele noi cu aceeaşi bucurie şi ce să mai spun despre frântura de magie din fiecare lucru? Mi se pare că, furaţi de experienţa zilnică am început să pierdem din aceste trăiri şi senzaţii pe care nu le vom putea cumpăra niciodată şi nu le vom mai regăsi niciunde.

Veţi spune, poate, că toate acestea sunt platitudini. Poate. Dar trebuie să recunoaşteţi că vă regăsiţi în multe dintre ele. Că le conştientizaţi şi că exact aceste “banalităţi” ne înfrumuseţează aceste zile de sarbătoare, că fără ele, hai! Spuneţi-o! Această Sfântă Zi nu ar mai avea aceeaşi semnificaţie şi că trebuie să ne plecăm şi să ne rugăm Dumnezeului pe care cu toţii îl purtăm în suflet!

Sfintele Sărbători să vă scalde sufletul în pace şi credinţă, să vă umple casa de lumină şi să vă aducă mai


21 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Voi fi alături de candidatul care are principii comune cu mine, dar şi cu cei pe care i-am reprezentat şi cărora voi continua să le fiu alături

Am mai spus că  după 20 de ani de activitate politică am hotărât să rămân alături de cei care doresc să slujească oraşul cu onestitate pentru îndeplinirea aspiraţiilor hirşovenilor, cerându-le << să fim atenţi la aranjamentele politice orchestrate doar pentru a rezolva interesele celor care au acces la “butoanele” puterii locale și să supraveghem cu atenție în plan local partidele politice și grupurile generate de acestea, pentru aceasta fiind mai activ, mai clar, mai combativ şi mai ferm>>.

Prin urmare, în apropiatele alegeri locale voi transmite mesaje către toţi hîrşovenii, cu precădere către cei peste 2.200 de votanţi care la apropiatele alegeri locale ar fi dorit să mă reîntorc în Primărie. Faţă de aceştia şi de alţi mulţi hîrşoveni mă simt responsabil şi de aceea voi fi alături de candidatul care ar putea continua dezvoltarea morala şi edilitară a urbei noastre.

Voi fi alături de candidatul care are principii comune cu mine şi cu cei pe care i-am reprezentat şi continui să le fiu alături, pentru a crea locuri de muncă reale la nivelul orașului, pentru a plăti impozite mai mici, acest lucru fiind posibil dacă anumite grupuri etnice sau grupuri clientelare nu ar fi scutite nelegal, în timp ce nouă “plăticilor” ni s-a dublat s-au triplat impozitele.

Voi fi alături de cineva care poate să continuie proiectele pe care le-am început astfel încât tinerii să rămână în oraș trăind dintr-o muncă cinstită şi punându-şi în valoare aptitudinile.

Voi fi alături de cineva care ştie că toţi cetăţenii au griji şi dorinţe, ca de altfel toată lumea, şi pentru aceasta îi va accepta ca parteneri.

Voi fi alături de cineva care vrea să realizeze pentru persoane în vârstă, imediat, un program social activ care să încludă punerea în funcţiune a “Căminului de bătrâni” şi refacerea reţelei de îngrijire la domiciliu.

Voi fi alături de cineva care este cinstit şi credibil că va asigura transparența în tot ceea ce face Primăria şi care va face ca deciziile să fie luate în folosul tuturor hârșovenilor, numai după ce aceştia vor fi consultaţi.

În acest sens am decis … voi fi alături de Camelia Şerban şi o vom sprijinii, cu semnăturile familiei şi ale rudelor noastre, să îşi depună candidatura la funcţia de primar şi pentru alcătuirea echipei sale.

Această decizie am luat-o împreună cu familia, cu rudele şi cu prietenii după ce ne-am ascultat copiii, aceştia arătându-ne că putem avea încredere în Camelia Şerban pentru că este un om cinstit care îşi respectă promisiunile, are soluţii şi este un bun gospodar, este competentă şi hotărâtă, ea trebuind să fie viitorul primar al oraşului Hîrşova.

Deşi legea permite semnarea pentru mai multi candidaţi nu vom da “un cec în alb” niciunuia dintre ceilalţi candidaţi şi anunţ public că neîncrederea pe care mi-au creat-o mă face să nu le pot ura succes.

Asa că, deşi ştiu că principalele atuuri ale lui Doamnei Camelia Şerban sunt corectitudinea, maturitatea, priceperea, francheţea, ataşamentul, dăruirea, echilibrul şi  capacitatea sporită la efort, şi pentru că ştiu că este iubită de toţi elevii pe care i-a educat in activitatea de profesor şi i-a ajutat cu înţelegere cât a fost directoare de şcoală, îi doresc succes, dar aducându-mi aminte că este şi femeie îi spun “Mătură-i Cami! Scoate-i pe făraş!”.


18 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Lipsa de implicare reprezintă forme grave de ignoranţă, laşitate sau complicitate

De la început fac precizarea că fiecăreia dintre aceste trei noţiuni îi poate fi asociat un număr nepermis de mare de indivizi care contribuie la involuţia morală, socio-economică şi a siguranţei în oraşul nostru.

Am văzut, mereu, o prezenţă consistentă şi o activitate intensă pe facebook şi la „taifasurile” din parcuri, de pe fântână sau din centrul oraşului nostru pentru tot felul de subiecte, de la cele privind fapte cotidiene, banale, până la subiecte majore, existenţiale. Am auzit şi am participat la discuţii despre cât de corupţi, ineficienţi şi ticăloşi sunt politicienii din parlament, guvern, partide politice şi alte structuri şi am înţeles că majoritatea celor angrenaţi în discuţii nu s-ar da la o parte să pună umărul la îndreptarea obiceiurilor celor care ne reprezintă. O analiză a celor care au tot dreptul să îi judece pe cei care au venit să le ceară votul, direct sau prin interpuşi.

Şi totuşi, aceste subiecte sunt evitate de marea majoritate a concitadinilor noștri când este vorba despre ceea ce se întâmplă în plan local, „politica struţului” fiind cea mai întâlnită formă a lipsei de opinie publică. Aşa se face că toată lumea tace, deşi presa ne-a dezvăluit cum „… primarul Tudor Nădrag … pentru a obţine cele două diplome, … le-a cumpărat „la kil”, aşa cum se mai practică, mai ales în rândul politicienilor?”, Curtea de Conturi Constanţa „… a consemnat, numai în cazul celor două controale din 2011 şi 2012 la Primăria HÎRŞOVA, producerea de prejudicii şi abateri financiar-contabile de peste 30 miliarde lei vechi şi mulţi dintre noi vedem cum în jurul primarului Tudor Nădrag s-a format o camarilă care îşi „trage drepturile” de fiecare dată când primarul mai face câte o infracţiune.

DE CE NIMENI NU VORBEŞTE PUBLIC ? (ATENŢIE: Conform unei decizii a Curţii Supreme  profilul personal de Facebook este spaţiu public).

Am constatat că unii refuză să primească astfel de informaţii, ca şi cum dacă ar şti ar trebui să ia atitudine, alţii se ascund sub teama că nu-şi mai iau gradele, că îşi pot pierde locul de muncă sau că nu mai beneficiază de îngăduinţa sau bonificaţiile primarului, iar cei înţelegători cu astfel de fapte se gândesc că dacă nu au încăput (încă) în camarila primarului, într-o zi li se va da şi lor o ciosvârtă şi atunci „…. ducă-se naibi principiile şi moralitatea”.

Şi totuşi, cred că fiecare putem să continuăm dialogul cu noi înşine şi să maximizăm un tip de atitudine care să îl oprească pe primar şi camarila acestuia de la furturi, persecuţii sau alte abuzuri şi că instituţiile locale îşi vor face corect treaba. De aceea, în speranţa că putem oferii copiilor, altor membri ai familiei şi prietenilor alternativa de a se întoarce în oraş, ar trebui să nu mai acceptăm aceste mârşăvii, ar trebui să luăm atitudine publică spunând cu voce tare ceea ce ştim şi nu ne convine. Nu este normal ca în aceasta ţară lucrurile să le îndrepte doar DNA-ul sau televiziunile, în timp ce noi “cetăţeni cumsecade” să ne ascundem prin dezinteres, de teamă, laşitate sau complicitate.

Aştept, totuşi, de la hârşoveni să îşi spună public părerea despre cum ne slujesc autorităţile şi instituţiile locale şi să propună soluţii pentru un altfel de viitor. 

Mi-e greu să aştept ceva bun de la actualul primar şi de la camarila sa, obişnuiţi “cu binele cîinelui care trăieşte în măcelarie”.

Fiţi voi autorii schimbării în bine al oraşului nostru !


15 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Hirsova are nevoie de mai mult civism din partea cetatenilor sai

Decizia mea de a iesi din politica vine ca un demers firesc pentru a ma putea alatura celor care nu au decat interesul de a fi obiectivi si echidistanti fata de actiunile celor care decid treburile publice.

Voi intari aceasta optiune prin faptul ca nu voi candida in alegeri locale din 05 iunie si nici in alte alegeri care vor fi organizate in acest an.

Cu prietenie, le multumesc inca o data miilor de cetateni care pe parcursul ultimilor 20 de ani mi-au fost alaturi in demersurile politice si administrative locale si de aceea voi ramane alaturi de cei care doresc sa slujeasca orasul cu onestitate pentru indeplinirea aspiratiilor hirsovenilor, cerandu-le “sa nu dam niciun cec in alb”, sa fim atenti la aranjamentele politice orchestrate doar pentru a rezolva interesele celor care au acces la “butoanele” puterii locale si sa supraveghem cu atentie in plan local partidele politice si grupurile generate de acestea sau de alt fel.

Pentru a fi alaturi de cei care au crezut si cred in sansa orasului nostru va propun sa sprijinim orice intiativa care sa raspunda nevoilor reale ale orasului prin asumarea in parteneriat public a preocuparii pentru infaptuirea celor zece puncte exprimate in documentul “Interes pentru Hirsova si pentru rezolvarea problemelor locuitorilor sai“, pe care il voi publica in curand, care cuprinde:

 1. Crearea premizelor pentru dezvoltare economico-sociala locala durabila si realizare a unor noi locuri de munca;
 2. Asigurarea transparentei actului decizional si a actului administrativ;
 3. Definirea si publicarea unor proceduri de consultare publica a cetatenilor in luarea deciziilor;
 4. Coeziune socială, decenta, echitate si corectitudine privind modul in care legile se aplica la fel pentru fiecare cetatean, indiferent de statutul social si de etnie;
 5. Imbunatatirea infrastructurii instituţionale si edilitar urbane, precum si a eficacitatii si eficientei in folosirea resurselelor legislative, institutionale, umane si financiare;
 6. Realizarea unor servicii publice locale: diverse, de calitate şi accesibile tuturor cetăţenilor;
 7. Depolitizarea numirilor in posturile de conducere a gradinitelor, scolilor generale, liceelor si spitalului;
 8. Elaborarea si sustinerea unor programe pentru tineri;
 9. Abordare responsabila, prin parteneriat si eficienta, privind reglementarea urbanistica si planificarea urbana pentru solutionare a situatiilor existente si de dezvoltare viitoare, din punct de vadere al locuintelor, al spatiilor comerciale si a spatiilor vezi intravilane si extravilane;
 10. Prevenirea degradarii mediului si protejarea acestuia.

Cei angrenati in competitiile politice locale, fosti sau actuali adversari sau colegi, trebuie sa se acomodeze cu faptul ca voi ramane implicat in viata publica a oraşului nostru – orice pret as plati pentru aceasta – si sa inteleaga ca nu voi sustine inlocuirea <<hotilor unora cu hotii altora>>, iar pentru acestea voi fi mai activ, mai clar, mai combativ şi mai ferm.


11 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Avem cu adevarat vreo raspundere sau asteptam sa vedem ce se va intampla?

Mi s-a spus de foarte multa lume ca sunt un om prea implicat, chestiune pe care o recunosc si eu, explicandu-mi-se ca “prea implicat” inseamna ca imi fac griji si acord atentie unor probleme care nu sunt in interesul meu si care nu ma afecteaza pe mine sau care pe mine ma afecteaza prea putin ca sa ma “deranjez” atat.

Astfel de discutii au aparut in mod repetat si in aceasta perioada cand s-au activat grupurile de interese care sunt preocupate de gestionarea problemelor (se poate citi si “resurselor”) orasului, pe urmatorii patru ani, si de aceea ma intreb: “Daca eu, cu atata experienta in aceste competitii, nu pot, inca, sa inteleg daca vreuna dintre echipele aflate in pregatire merita sa fie creditate cu increderea cetateanului neimplicat – care nu asteapta oarece foloase directe, ci se gandeste la prosperitatea generala, la viitorul copiilor, la imbunatatirea conditiilor de viata – cum se va decide cetateanul care isi vede doar de treburile lui, luptandu-se cu nevoile vietii si incercand sa depaseasca anumite greutati?”

De doua ori cetatenii din orasul nostru si-au pus increderea in mine si in cei pe care i-am avut in echipa, hotarand sa gestionam treburile orasului, iar la ultima confrutare numarul acestora a fost de doar aproape 2.000 (fata de cele cu 400 in plus cu cat a fost desemnat primarul, dar cu peste 1.500 mai mult fata de cei clasati pe locurile trei si patru (situati la o diferenta intre ei de doar 4 voturi) in clasamentul final al rezultatelor din alegerie locale din 2012).

Unii spun ca ar trebui sa le dau un raspuns tuturor hirsovenilor, pe care nu ii impart in pesedisti, penelisti sau de alta culoare politica si in cel mai rau caz in oameni onesti si oameni care apartin unor grupuri de viziuni sau aspiratii diferite. Eu stiu ca am obligatia morala fata de toti cei care au avut vreodata incredere in mine, cu precadere fata de cei aproape 2000 care si-au exprimat aceasta incredere si in anul 2012.

Va reamintesc ca de curand nu mai sunt membru al vreunui partid si nu voi mai reveni in politica, dar voi ramane implicat in viata publica a orasului nostru, planurile pentru viitor fiind legate de aspiratiile hirsovenilor si nu de manevrele politicii locale dictate de interesele unor grupuri.

Prin urmare, ma adresez tuturor: incercand sa clarific ce credeti ca ar trebui sa facem:

 1. Sa refacem echipa pentru o noua confruntare si cineva sa isi asume sa candideze? Cine ar putea si ar fi dispus sa o faca?
 2. Sa refacem echipa pentru a fi alaturi de unul dintre cei patru viitori candidati, daca vreunul isi doreste sa faca o echipa care sa ne respecte principiile?
 3. Sa fim alaturi de un anumit candidat chiar daca nu avem incredere in el, luptand astfel impotriva actualului primar si a echipei sale?
 4. Sa asteptam contemplativ ca altii sa ne decida soarta?

Raspunsul la intrebarea: “Avem cu adevarat vreo raspundere sau asteptam sa vedem ce se va intampla” trebuie sa il dea fiecare hirsovean, dar sunt sigur ca sunt unii care doresc sa profite de neimplicarea noastra.

Repet ce spuneam, cu peste zece ani in urma, multora dintre harsoveni: “Daca se vor implica tot mai multi cetateni in chestiunile ce tin de administrarea orasului atunci doua lucruri se vor imbunatatii. In primul rand vor fi mai multe pareri si vor apare mai multe solutii. In al doilea rand fiind tot mai multi si diversi, abuzurile prin deciziile si faptele celor care conduc vor putea fi limitate ”.


9 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Pentru a nu ramane, cat de curand, singurul membru al unei organizatii care risca sa aiba doar lideri, imi prezint public demisia din PNL

In urma cu doi ani mi-am dat demisia din functia de vicepresedinte al Biroului Permanent Teritorial al PNL Constanta pentru a atrage atentia decidentilor din partid asupra cardasiei unor lideri locali si judeteni ai PNL cu pesedistii din Hirsova, cu daune iremediabile a intereselor politice pe termen scurt si mediu pentru organizatia locala a PNL.

O organizatie a Partidului National Liberal care in 1996, cand am intrat in politica, avea sub 5 procente si care pe parcursul a 8 ani a reusit sa devina prima forta politica locala, administrand timp de 8 ani orasul. Zecilor de consilieri locali, in majoritatea lor covarsitoare persoane reprezentative pentru orasul nostru, le multumesc pentru aportul adus la evolutia pozitiva a guvernarii locale liberale.

Din pacate, interese marunte au facut ca PNL Hirsova, in lipsa de lideri capabili sa o mentina in batalia politica locala, sa devina doar o anexa a PSD-ului local, sondajele aratand ca PNL Hirsova nu poata da un canditat clasat in primele trei pozitii care pot conta in competitia electorala ce va incepe peste o luna.

Dintr-o forta autentica locala care a castigat sau a pierdut onorabil, liberalii de la Hirsova se vor forta avand ca obiectiv intrarea in Consiliul Local.

Fara doar si poate nu voi ramane decat liberal fiind alaturi, cu prietenie, de miile de membri pe care PNL-ul i-a avut la Hirsova pe parcursul ultimilor 20 de ani. Fara sa-mi fi disparut atasamentul fata de valorile liberale am fost si voi ramane alaturi de hirsovenii fara apartenenta politica si chiar de cei care conjunctural s-au aflat in tabere adverse.

Pentru a nu ramane, cat de curand, singurul membru al unei organizatii care risca sa aiba doar lideri, imi prezint public demisia din Partidul National Liberal, multumindu-le liberalilor hirsoveni pentru sustinerea in cariera politica a celor 20 de ani.

Le multumesc, deasemenea, liderilor partidului pentru increderea si suportul pe care mi l-au oferit lasand in urma activitatii mele multe amintiri placute, dintre care cea mai valoroasa “Liga Alesilor Local ai PNL”, structura initiata si infiintata in 2001 prin initiativa mea si actiunea din acel moment a unei echipe entuziaste.

Parasesc campul bataliilor din pozitia de combatant politic si imi voi concentra atentia asupra problemelor hirsovenilor ramanand implicat si tot mai activ în viata publica a orasului nostru din zona societatii civile, fara parti-pris-uri politice incercand sa sustin noi initiative care pot relansa orasul.

Din fericire, cei care conduc PSD-ul si PNL-ul in acest moment, care nu mai reprezinta nici macar pesedistii si liberalii locali, fiind doar reprezentantii propriilor interese, pot fi invinsi in viitoarele alegeri locale, asa cum o arata sondajele preliminare la nivelul potentialilor candidati, implicarea cetatenilor fiind hotaratoare in sustinerea unor noi lideri. Faptul ca la ultimul sondaj local pe primul loc al optiunii lor hirsovenii doresc un candidat independent arata ca PSD-ul si PNL-ul in plan local au o criza reala de lideri, intretinuti doar de clientela din jurul acestora, hirsovenii, cu sau fara apartenenta politica, dorindu-si candidati preocupati de problemele orasului.

Si totusi … voi ramane implicat in viata publica a orasului nostru, planurile pentru viitor fiind legate de aspiratiile hirsovenilor, care, pe buna dreptate, merita mai mult decat ceea ce le-au oferit  soarta si manevrele politicii locale.


7 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Voi rămâne implicat în viaţa publică a oraşului nostru

Această decizie nu este una de moment, ci este urmare a principiilor pe care le-am afirmat public în repetate rânduri:

-    Cu cât vom fi mai multe persoane implicate activ în viaţa publică, cu atât vor fi mai multe idei valoroase care să creioneze direcţiile de dezvoltare economică, socială, educațională, culturală, de sănătate şi alte domenii ale oraşului Hîrşova;

-    Cu cât vom fi mai multe persoane atente la activităţile autorităţilor administraţiilor publice şi instituţiilor din Hîrşova cu atât mai greu le va fi să facă abuzuri eludând legea, sfidând şi neîndreptăţind persoanele care nu le sunt supuse sau constituind adevărate grupuri de infractori care să secătuiască resursele oraşului.

În acest sens cu ani în urmă am spus multor hârşoveni “Dacă doriţi ca oraşul nostru să aibă o dinamică pozitivă, atunci implicati-vă. Dacă nu doriţi să veniţi în echipa pe care o conduc, atunci mergeţi în altă echipă, dar nu staţi pasivi.” Din păcate, mult prea puţini hîrşoveni au luat în seamă aceste îndemnuri şi oraşul este pradă unor grupuri de interese care nu acţionează pe măsura aspiraţiilor cetăţenilor săi.

Voi reveni curând pentru provocarea unor dezbateri asupra problemelor reale ale locuitorilor oraşului nostru, dar până atunci le urez unora dintre cei care se vor angrena în activitatea apropiatei campanii electorale, MULT SUCCES ! … chiar dacă toţi îmi vor fi adversari, în această perioadă.

Oraşul nostru are nevoie de: crearea premizelor pentru dezvoltare locală durabilă şi apariţia unor noi locuri de muncă; de transparenţa actului decizional şi a actului administrativ; de definirea şi publicarea unor proceduri de consultare publică, precum şi de implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor; de eficacitate și eficienţa actului administrativ privind serviciile publice; de echitate şi corectitudine, legile trebuind să se aplice la fel pentru fiecare cetăţean, indiferent de statutul social; decenţă, urmărindu-se ca regulile să fie formate şi gestionate fără a prejudicia sau avantaja diverse categorii/ grupări de oameni şi mai ales prin excluderea principiului “Să înlocuim hoții lor cu hoții noștri”.


7 aprilie , 2016  postat de admin
comentarii ( 0 )

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit cu reprezentanții Asociației Orașelor din România

Discursul premierului Dacian Cioloş la întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România.

http://gov.ro/ro/media/video/premierul-dacian-ciolo-s-a-intalnit-cu-reprezentantii-asociatiei-ora-elor-din-romania&page=1