18 iunie , 2017  posted by admin
 

Nimic pentru mine, totul pentru Echipa Liberală, totul pentru Hîrşova

Am luat decizia de a reveni în fruntea Organizaţiei PNL Hîrşova pentru a fi alături de cei care, îngrijoraţi de ineficienţa autorităţilor administraţiei publice locale, doresc să slujeasc oraşul cu onestitate pentru îndeplinirea aspiraţiilor cetăţenilor. Parafrazându-l pe Ludovic Orban, noul Preşedinte PNL, vă pot spune sincer: nimic pentru mine, totul pentru Echipa Liberală, totul pentru Hîrşova.

Din punct de vedere politic obiectivul principal al organizaţiei noastre este reafirmarea identităţii liberale în sensul consolidării principiilor şi valorilor morale prin desprinderea din combinaţiile obscure cu fostul primar PSD al oraşului şi a “trepăduşilor” săi şi delimitarea fermă de încercarea de preluare a PNL, prin interpuşi, de către actualul primar ALDE.

Din punct de vedere al activităţilor de administraţie interesul este implementarea programului pentru îndeplinirea obiectivelor prioritare ale orașului Hîrșova, deja anunţate.

Referitor la situaţia creată de decizia personală a lui Ionel Dia (mai devreme sau mai târziu cei care comentează această decizie se vor convinge cât de personală) de a demisiona din funcţia de viceprimar al oraşului, BPL al PNL Hîrşova a luat următoarele decizii:

  1. Potrivit hotărârii exprimate în unanimitate de membrii BPL prezenţi la sedinţă din 14.06.2017, PNL Hîrşova va desemna un cadidat la funcţia de viceprimar al oraşului prin decizia BPL, care va fi principalul exponent al implementării măsurilor din programul local al PNL.
  2. BPL PNL Hîrşova a hotărât, de asemenea, că niciun consilier local liberal nu va susţine prin vot alegerea unui viceprimar din cadrul altui partid reprezentat în consiliul local.
  3. BPL PNL Hîrşova a solicitat consilierilor locali liberali ca în lipsa nominalizării candidatilui PNL să nu participe la vot, chiar dacă se va hotărî participarea la şedinta consiliului local.
  4. BPL PNL Hîrşova consideră că în acest fel primarul Viorel Ionescu va avea posibilitatea să clarifice dacă îşi doreşte formarea unei majorităţi oneste împreună cu liberalii, menite să pună în aplicare un program local acceptat de partenerii politici locali, care să răspundă doar nevoilor cetăţenilor, transparent comunicat hîrşovenilor şi întregii opinii publice

sau

va accepta o combinaţie cu Nădrag şi “trepăduşi” săi (care mai devreme sau mai târziu îşi va devoala conţinutul) bazată pe înţelegeri dubioase cu scopul acoperirii unor contravenţii, infracţiuni, incompatibilitaţi şi conflicte de interese, precum şi pentru obţinerea unor avantaje personale viitoare.

Chem hîrşovenii cu opţiuni sau simpatii liberale să revină şi să se implice în reconstrucţia “Echipei Liberale” pentru a readuce Partidul Național Liberal pe locul pe care îl merită – cea mai importantă forță politică.

Împreună cu ceilalţi colegi din noua conducere locală a partidului, vă aşteptăm la sediul partidului pentru a reconfirma sau a vă înscrie în organizaţia locală a Partidului Național Liberal pentru susţinerea intereselor oraşului Hîrşova şi ale locuitorilor acestuia, să refacem toate structurile de partid (organizația locală PNL, organizaţia de femei, organizaţia de pensionari, organizaţia de tineret şi a celor pe secții de votare).

 

 

 

 

Lasă-ne un mesaj