21 aprilie , 2016  posted by admin
 

Voi fi alături de candidatul care are principii comune cu mine, dar şi cu cei pe care i-am reprezentat şi cărora voi continua să le fiu alături

Am mai spus că  după 20 de ani de activitate politică am hotărât să rămân alături de cei care doresc să slujească oraşul cu onestitate pentru îndeplinirea aspiraţiilor hirşovenilor, cerându-le << să fim atenţi la aranjamentele politice orchestrate doar pentru a rezolva interesele celor care au acces la “butoanele” puterii locale și să supraveghem cu atenție în plan local partidele politice și grupurile generate de acestea, pentru aceasta fiind mai activ, mai clar, mai combativ şi mai ferm>>.

Prin urmare, în apropiatele alegeri locale voi transmite mesaje către toţi hîrşovenii, cu precădere către cei peste 2.200 de votanţi care la apropiatele alegeri locale ar fi dorit să mă reîntorc în Primărie. Faţă de aceştia şi de alţi mulţi hîrşoveni mă simt responsabil şi de aceea voi fi alături de candidatul care ar putea continua dezvoltarea morala şi edilitară a urbei noastre.

Voi fi alături de candidatul care are principii comune cu mine şi cu cei pe care i-am reprezentat şi continui să le fiu alături, pentru a crea locuri de muncă reale la nivelul orașului, pentru a plăti impozite mai mici, acest lucru fiind posibil dacă anumite grupuri etnice sau grupuri clientelare nu ar fi scutite nelegal, în timp ce nouă “plăticilor” ni s-a dublat s-au triplat impozitele.

Voi fi alături de cineva care poate să continuie proiectele pe care le-am început astfel încât tinerii să rămână în oraș trăind dintr-o muncă cinstită şi punându-şi în valoare aptitudinile.

Voi fi alături de cineva care ştie că toţi cetăţenii au griji şi dorinţe, ca de altfel toată lumea, şi pentru aceasta îi va accepta ca parteneri.

Voi fi alături de cineva care vrea să realizeze pentru persoane în vârstă, imediat, un program social activ care să încludă punerea în funcţiune a “Căminului de bătrâni” şi refacerea reţelei de îngrijire la domiciliu.

Voi fi alături de cineva care este cinstit şi credibil că va asigura transparența în tot ceea ce face Primăria şi care va face ca deciziile să fie luate în folosul tuturor hârșovenilor, numai după ce aceştia vor fi consultaţi.

În acest sens am decis … voi fi alături de Camelia Şerban şi o vom sprijinii, cu semnăturile familiei şi ale rudelor noastre, să îşi depună candidatura la funcţia de primar şi pentru alcătuirea echipei sale.

Această decizie am luat-o împreună cu familia, cu rudele şi cu prietenii după ce ne-am ascultat copiii, aceştia arătându-ne că putem avea încredere în Camelia Şerban pentru că este un om cinstit care îşi respectă promisiunile, are soluţii şi este un bun gospodar, este competentă şi hotărâtă, ea trebuind să fie viitorul primar al oraşului Hîrşova.

Deşi legea permite semnarea pentru mai multi candidaţi nu vom da “un cec în alb” niciunuia dintre ceilalţi candidaţi şi anunţ public că neîncrederea pe care mi-au creat-o mă face să nu le pot ura succes.

Asa că, deşi ştiu că principalele atuuri ale lui Doamnei Camelia Şerban sunt corectitudinea, maturitatea, priceperea, francheţea, ataşamentul, dăruirea, echilibrul şi  capacitatea sporită la efort, şi pentru că ştiu că este iubită de toţi elevii pe care i-a educat in activitatea de profesor şi i-a ajutat cu înţelegere cât a fost directoare de şcoală, îi doresc succes, dar aducându-mi aminte că este şi femeie îi spun “Mătură-i Cami! Scoate-i pe făraş!”.

Lasă-ne un mesaj