13 mai , 2016  posted by admin
 

RĂSPUNS SUCCINT, DAR TRANŞANT, LA ÎNTREBAREA “DE FAPT, ÎMPOTRIVA CUI LUPTAȚI?”:

Lupt împotriva imposturii, minciunii, dezinformării, hoţiei şi incompetenţei.
Deasemenea, lupt împotriva  oricărei persoane care foloseşte astfel de practici.
Mai abitir, împotriva celor care folosesc astfel de practici în demersuri publice.
 
PRIN URMARE, FAC URMĂTOARELE PRECIZĂRI:
1.Afirmaţia că am câştigat în instanţă anularea Hotărârii Consiliului Local  Hîrşova nr. 68/27.08.2015 prin care o majoritate a consilierilor locali, formată în mare parte din infractori, a dorit să nu mai particip la deciziile consiliului local, este corectă.
2.Faptul că le sugerezi cetăţenilor că aş fi putut să particip la şedinţe, după acest demers al consiliului local, este o dezinformare şi în acelaşi timp o instigare la nerespectarea legii.
3.Faptul că le spui hîrşovenilor că am interdicţia de a intra în Primărie este încă o minciună şi în acelaş timp o mârşăvie prin care te gândeşti că ai putea să-i convingi pe cei care m-au votat de mai multe ori, să fie de partea ta.
4.Faţă de afirmaţia că ai fost un opozant activ şi că tu promiţi transparenţa, eu cred că tu încerci doar “sa vinzi iluzii”.
5. DA. pot dovediți ”contribuția” mea la modul în care arată
Alături de ceilalţi consilieri care au votat ca tine, ai ”contribuit” ca oraşul Hîrşova să aibă impozitele şi taxele mult mai mari ca în alte localităţi, bătându-vă joc de oameni.
6.Sigur, este îndreptăţită întrebarea pe care ţi-o pui: ”Dacă în 2012 Chiriţă a fost votat de aproape 2.000 de persoane şi eu (n.m. IONESCU) am fost votat de doar 416 persoane, de ce el n-o fi candidat acum ?
Răspunsul îl ştii, pentru că am discutat acest lucru cu multe luni în urmă, când încercai să mă convingi să te susţin pentru a ajunge primar, dar preferi să denaturezi adevărul.
7.Da. Voi fi alături de candidatul care are principii comune cu mine şi cu cei pe care i-am reprezentat şi continui să le fiu alături …. voi fi alături de Camelia Şerban şi o voi sprijinii.
Voi fi alături de Camelia Şerban şi o voi sprijinii.
Voi detalia fiecare afirmaţie pe care am făcut-o în acest succint răspuns, cât mai curând.

 

Lasă-ne un mesaj