14 decembrie , 2014  posted by admin
 

Politica unora … în detrimentul celor care au votat

Cu un an în urmă toţi consilierii locali ai oraşului Hîrşova au primit o scrisoare anonimă în care eram acuzaţi că prin atitudinea desfăşurată în Consiliul Local al oraşului Hîrşova îl ajutăm pe primar şi pe alţii “să îşi tragă importante sume de bani cu lucrări false, decontare de bunuri care nu au fost folosite în Primărie ….”, precum şi pentru a beneficia de alte foloase necuvenite.

Şi atunci, dar şi cu alte nenumărate ocazii, nu am ezitat să mă delimitez faţă de infracţiunile comise de primarul Nădrag Tudor, uneori cu sprijinul majorităţii din consiliul local şi a unor angajaţi din primărie, în cea mai mare parte bine recompensaţi de acesta prin diverse avantaje nelegale, unele dintre ele penale.

Aş fi dorit ca primarul să dea un răspuns convingător la acuzele anonimei/anonimului care ne spunea în acea scrisoare că: “primarul … spală bani primiţi ca şpagă” şi că “ne pune să semnăm tot felul de acte ilegale, suntem terorizaţi că dacă nu semnăm … riscăm să rămânem … fără servici” ? Nu pot spune că am şi crezut că o va face, pentru că năravul acestuia de a-şi ascunde infracţiunile este bine cunoscut, în acest sens amintindu-vă că primarul Tudor Nadrag ascunde, în continuare, rezultatele controalelor efectuate de Camera de Conturi Constanţa în 2011 şi 2012, deşi CURTEA DE APEL CONSTANŢA, prin Hotărârea 915/17.09.2014, îl obligă să îmi comunice toate actele întocmite cu ocazia celor două controale. Primarul procedează în acest fel pentru a acunde producerea de prejudicii şi abateri financiar-contabile de peste 30 miliarde lei vechi şi a multor alte infracţiuni comise, dar mai ales pentru a proteja avantajele ilegale, pentru sine şi pentru camarila care îşi „trage drepturile” pentru sprijinul acordat primarului în comiterea de infracţiuni.

Că această camarilă provine în mare parte dintre colegii săi din psd şi din partide “satelit” cred că nu miră pe nimeni, dar că pentru infracţiunile sale primarul beneficiază şi de sprijinul unor reprezentanţi ai PNL este cu totul revoltator (cei care doresc să vadă cum a votat fiecare consilier, în fapt cine îl sprijină pe primar în comiterea unora dintre infracţiunile sale, pot accesa http://www.primaria-harsova.ro/hotarari.html).

Faţă de această gravă abatere politică, în luna aprilie a acestui an, am reacţionat dându-mi demisia din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Judeţean Constanta al PNL, în acest fel subliniind dezacordul meu faţă de girarea de către Biroul Judeţean Constanţa a cârdaşiei unor consilieri liberali cu pesediştii locali, în dauna iremediabilă a intereselor politice pe tremen scurt şi mediu pentru organizaţia PNL Hîrşova, de fapt în dauna intereselor hârşovenilor. Dezmint, zvonurile vehiculate de unii advesari şi de unii “colegi” privind activitatea mea politică şi reafirm că am fost şi sunt membru PNL.

Revenind la acuzele aduse primarului Nădrag Tudor, mă întreb şi acum: de ce consilierii locali nu-şi definesc public poziţia faţă de acele acuze? Pentru a le veni în ajutor le pot pune la dispoziţie spaţiu pe pagina mea de facebook pentru a-şi spune punctul de vedere. Cred că ar fi bine ca fiecare dintre consilierii locali să declare public dacă au beneficiat în cele două mandate ale primarului Nădrag Tudor de încheierea unor contracte sau de alte avantaje în servicii, produse, bani sau alte facilităţi acordate de primărie.

Lasă-ne un mesaj