2 martie , 2012  posted by ionelchirita
 

Drumul Uniunii Social Liberale

Drumul pe care Uniunea Social Liberală a pornit este cel corect, iar unitatea de acţiune dintre PSD, PNL şi PC este cea mai bună opţiune în fața unui adversar fără scrupule, dispus să recurgă la o sumă de practici nedemocratice, fără precedent până la ultimele alegeri locale, înregistrate şi la Hârşova.

Este o responsabilitate majoră a celor trei organizaţii locale ale partidelor din USL care, în interesul hârşovenilor, pot avea un singur candidat pentru funcţia de primar, pe cel mai apropiat de cetăţeni şi acceptat de cei mai mulţi dintre aceştia, fiind convinşi că majoritatea covârşitoare a membrilor celor trei partide din USL nu-i va accepta pe cei care, din motive personale meschine, gândindu-se doar la binele lor, au încercat să submineze activitatea USL prin susţinerea PDL şi a primarului pedelist Nădrag Tudor.

Ionel Chiriţă beneficiază de o susţinere categorică pentru funcţia de primar, fiind mandatat să formeze o Echipă de Campanie capabilă să elaboreze şi să pună în practică Strategia de redresare şi dezvoltare a oraşului Hârşova, care să redea încrederea hârşovenilor.

Revenirea la normalitate a oraşului Hârşova şi asigurarea încrederii tuturor hârşovenilor, se pot face prin:

  1. Continuarea proiectelor care au fost gândite şi începute în mandatele lui Ionel Chiriţă, dar care au fost abandonate de actualul primar, precum şi elaborarea şi promovarea unor programe şi proiecte care să asigure atât modernizarea şi dezvoltarea oraşului prin crearea de locuri de muncă, cât şi consolidarea autorităţilor şi instituţiilor locale.

  2. Continuarea colaborării cu Consiliul Judeţean Constanţa prin valorificarea oportunităţilor, a resurselor locale şi a susţinerii pe care Preşedintele Nicuşor Constantinescu, într-un nou mandat, o va continua pentru oraşul nostru, prin finanţarea din bugetul C.J. a unor obiective importante pentru hârşoveni.

  3. Elaborarea unor programe care să asigure sprijinirea tuturor cetăţenilor, precum şi a instaurării unui climat de siguranţă şi ordine, prin luarea de măsuri pentru limitarea haosului datorat tolerării unor grupări şi a unor interese de grup, impuse de primarul Nădrag Tudor.

  4. Demascarea minciunilor, cârdăşiilor, ilegalităţilor şi infraţiunilor primarului Nădrag Tudor şi ale clicii sale, oprirea abuzului de putere al acestora şi asigurarea transparenţei în actul de administrare, oraşul înregistrând la sfârşitul anului 2011 datorii de peste 22 miliarde lei vechi, după ce în 2008, când ş-a început mandatul, a avut la dispoziţie 38 miliarde vechi în bugetul oraşului.

Hârşova, 02.03.2012 Biroul Permanent al PNL Hârşova

Lasă-ne un mesaj