17 noiembrie , 2014  posted by admin
 

Reacţie faţă de viziunea unui ipochimen

Am citit articolul Pentru ce au votat primarii din judeţul Constanţa din ziarul REPLICA şi nu am cum sa nu imi manifest revolta faţă de “viziunea” lui Tudor Nădrag despre ce şi cum profesează românii care sunt plecaţi să muncescă în alte ţări “… iată că avem 3,5 milioane de oameni care muncesc şi care fac poate şi cele mai înjositoare munci, spală paraliticii Europei la fund …”.

Viziunea unui submediocru, care în cei patru ani de liceu şi la examenul de bacalaureat a obţinut de fiecare data medii sub 6,50, un impostor  care ne spune ca a fost director la IGO Hârşova  “… deşi (aşa cum ne spune autorul articolului din REPLICA) potrivit nomenclatorului de funcţii, director este persoana care deţine studii universitare. Or, la Nădrag, nici nu se pune problema de aşa ceva, pentru că, până anul trecut, el nu a fost absolventul nici unei universităţi.”

Viziuneaunui ’telectual dat dracului, cu studii superioare fantomă, un “ipochimen ajuns încă o dată primar (conform articolului din REPLICA)”.… licenţiat în economie la Universitatea de Studii Economice Craiova, care “ … pur şi simplu, nu există.” (conform articolului din REPLICA) şi la Universitatea Neagoe Basarab, din Piteşti, deşi „Nu mai există această universitate din 2006. (conform articolului din REPLICA)”, deşi aşa-zisele studii s-ar fi făcut la zi, în timp ce Nădrag şi-a luat slariul de la Primăria Hârşova pe parcursul celor patru ani, 2008-2012.

Cu siguranţă, tonul meu nu poate fi personal sau singular şi este atât de ferm pentru că nu este prima data când ne împroşcaţi cu această “viziune”. Aştept reacţiile profesorilor din Hârşova, precum şi a celorlalte persoane care au muncit sau care “îşi tocesc coatele pe băncile unor facultăţi”, dar aştept şi reacţia românilor plecaţi să muncească în alte ţări (medici, profesori, ingineri, sudori, soferi, strungari … şi chiar menajere, toate fiind meserii care merită respect şi apreciere).

În numele tuturor celor care au fost nevoiţi să plece pentru a munci în alte ţări, îţi solicit d-le “primar nădrag tudor” să le ceri scuze, lor şi celorlalte persoane care duc greul familiilor rămase în ţară şi dorul de cei dragi plecaţi de acasă.

Ionel Chiriţă,

Hârşova – 17 noiembrie 2014

Lasă-ne un mesaj